Перейти к содержанию

moris

Сноубордист
  • Публикаций

    4
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о moris

  • Звание
    Тазик
  1. slavskerock.in.ua там є музична програма і інфа про кожен гурт FARBEN LEHRE ( Польща) MAMASWEED (Німеччина) GIRI (Швеція) 100 C (Чехія) La SKARNEMURTA (Італія) THE UKRAINIANS (Велика Британія) Direct-t (Туреччина) Віктор Морозов та гурт Мертвий Півень (Львів) CHILIBOMBERS (Херсон) ПРОПАЛА ГРАМОТА (Кам'янець-Подільский) ФАЙНО (Львів) Green silence (Львів)
  2. регистрація на фестівале - 25 грн за все трі дня проживаніе в готелях - от 30 до 200 грн в суткі можно палатку+ спальнік напрокат - 10 грн в суткі пітаніе в славскіх кафешках - около 50 грн в день поезд кіев-славское-кіев - около 100 грн плацкарт ето так пріблізітельно
  3. Міжнародний фестиваль СЛАВСЬКЕ-РОК 2008 вже вдруге відбудеться 25-27 липня в смт. Славське Львівської області Фестиваль знайомить українських слухачів з кращими представниками сучасної європейської рок-музики. це популярні гурти з Італії, Швеції,Німеччини, Чехії, Польщі, Туреччини, та видатними українськими командами. Музичні події розгортатимуться на двох сценах протягом трьох днів фестивалю. Для любителів активного відпочинку передбачена насичена спортивна програма. Різноманітні творчі майстерні для креативних особистостей Для небайдужих - інтерактивні екологічні проекти Супер-новина - нічні кіноперегляди під відкритим небом від кінофестивалю "ВІДКРИТА НІЧ"
×