Перейти к содержанию

DEAD__ELVIS

Сноубордист
  • Публикаций

    7
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о DEAD__ELVIS

  • Звание
    Тазик
  1. DEAD__ELVIS

    Вышгород

    1. Kot 2. Kim_Tech 3. slogin 4. hamann7 5. black-jesus 6. VetalSeven 7. Mp1O (+2) 8. runi 9. Mustang (+2) 10. Korvin (ориентировочно) 11. FEDYA:) 12. CocuCbka (ребята с соседнего портала) 13. Душа (ориентировочно) 14. Barsik (тож не против :ag: ) 15. Вууурдаааалааааак (он же Дмитрий). 16. Dead_Elvis ( Игорь, оч хочу поехать)
  2. DEAD__ELVIS

    Летний сноуборд ?360?.

    Да не стремно на маунте) чуть чуть потомучто падать больнее. Но он проедет везде, и делать можно все что хочеш. стритерсике споты, дерты скейт парки и просто спуски реально все что хотите. И сезон там 9 месяцев-10 месяцев.
  3. DEAD__ELVIS

    Летний сноуборд ?360?.

    Та ну такое, реально стремная штука. Летний сноуборд это Маунтинборд! реально круче всего.
  4. DEAD__ELVIS

    Фриборд

    1) якщо емоційно висловився то нікого нехотів образити) Відсутність райдерів є проблемою для більшості наших екстрім-спортів. Ми катаємся на маунтінбордах і маємо таку саму проблему... Нема у кого спитати поради чи щось таке.. все самі та самі)Десь щось на відео побачили, десь прочитали. Але у нас є шанс стати тими унікальними першими... потрібно хоч з чогось починати.
  5. DEAD__ELVIS

    Маунтинбординг в Киеве

    Моя ася в тебе є) я як вичухаюся то обовзяково підем покатаємся) де небудь буде спот) Спишемось і домовимось) Реєстуйся на форумі на нашому)
  6. DEAD__ELVIS

    Фриборд

    Я спробуав і зрозумів що не те воно... Маунтінборд набагато краще!)... особливо влітку якщо тренуватись для сноуборда то можна хоч постриабти норма і покатаись де завгодно а для фрі борда треба асфальт. І якось я йому не довіряю... чи витримає він навантаження при норма стрибках.. я без критики просто свою думку.... Душа коли ти катався на мантінборді?Те що ти на виставці там трошки покатався то не скажеш катався.. я катався і стрибав і з впевненістю можу сказати що фріборд не заміна сноуборду... я так само на маунті дуги вирізаю як на сноу.. і кантуюсь точно также, і вага там переноситься і техніка такаж... але стрибки, джиб це все на ньому набагто реальніше ніж на фріборді... і крєпи там нормальні.. на деяких моделях можна поставити сноуборд крепи. Маунтін реально круче.. на ньому не покрутишся на склоні,але ніколи так по дертам неопганяєш як на маунті, і по лісі, і в скейт парку, скрізь. а фріборд склон асфальт.. Думайте.... без образ просто моя думка)
  7. DEAD__ELVIS

    Маунтинбординг в Киеве

    Почав кататись дуже задоволений! реально заміняю сноуборд влітку!для тих хто вже непогано катає на снб буде лекго вчитися але боляче іноді) Всім кому ще цікаво велкам на форум http://mbua.ucoz.ru/ там вся інфа,якщо є питання то 439-697-414 моя ася допомжу роскажу) кому цікаво пишіть
×