Перейти к содержанию

borys

Сноубордист
  • Публикаций

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о borys

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 04/28/1985

Контакты

  • Сайт
    http://vkontakte.ru/id87649031

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Київ
  • Борд
    GNU Street Series 149
  • Крепления
    Bent Metal Missionary
  • Ботинки
    Forum Recon
  1. Сніг зі Львова до Києва не прийде, але буде холодно Український Гідрометцентр поки не очікує випадання снігу в Києві. Про це в інтерв'ю кореспондента ForUm'у повідомив голова Гідрометцентру України Микола Кульбіда. «Цей процес (випадання снігу ред.) не торкнеться Києва. Хоча температура повітря, звичайно, знизиться у найближчий день у столиці похолодає. Десь тиждень температура повітря вдень буде від 6 до 10 градусів тепла», - сказав він. За словами Кульбіди, є надія, що 20 жовтня у Києві буде потепління. Начальник Гідрометцентру нагадав, що зараз сніжний покрив утворився на території Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, частини Закарпатської областей та у Карпатах. «Його висота у гірських районах досягає 20-40 сантиметрів, а на рівнинній території від 1 до 10. Для території Закарпатської області у жовтні, у принципі, це не є великою аномалією, оскільки поява першого снігу для західних і північних регіонів України це нормально. Тобто нічого аномального не сталося», - зазначив він і додав: «Цей сніг дуже швидко розтане. Звичайно, трохи довше він затримається у гірських районах, у Карпатах. Але повторення ситуації ми не чекаємо». Кульбіда звернув увагу, що більше у жовтні в Україні не буде циклону, який пройшов днями по західних областях.
  2. borys

    Подскажите

    www.snowboardlengthcalculator.com/
  3. borys

    Neverland

    4 пригласительных
  4. borys

    поход в горы

    это зависит от того, чего вы ожидаете от похода... в Украине вариантов куда поехать очень много.
  5. borys

    Neverland

    Друг мой снимал этот зал месяца 2 назад. Тогда было кажется 150 грн в час. +4
  6. DRAG Dimension The 43rd express takes us to the West it opens us access to the place we think is best but before we begin we have to go through quarantine one hundred ten kilometers we're going nuts like floaters and then the wild ukrainians on old soviet amphibians teleport us to the place faster than through hyper space the place to which we go melts our brains like a gas stove it's a snowboarding Paradise believe me I don't dramatize it's DRAG! And there's no compromise!
  7. borys

    Встреча Нового года

    Может будет одно место на НГ на Драге. с 31го по 3е. Пишите в личку если кого то интересует.
  8. Траса в Верховині слабенька, їй приділяють мало уваги. До Буковеля 80км. Минулого року на НР жили в Ільцях (село одразу біля Верховини), їздили до Бука по 40хв щодня туди і назад десь годину (темно...)... їздили настільки швидко, наскільки дозволяла погода і дорога... (своїми машинами), але 40 хв це дуууже швидко. якщо їхати так щоб було безпечно, то це приблизно година - година і 20хв.
×