Перейти к содержанию

besz

Сноубордист
  • Публикаций

    276
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    1

Весь контент besz

  1. besz

    Dc Ranger Boot

    Народ новая цена 1300 грн, боты живут в коробке
  2. besz

    Dc Ranger Boot

    В общем заказал с пендосии одел 1 раз на дому размер оказался великоват, по сему кому надо отдам за то что взял ( с учетом доставки конечно же)! Описалово с догфанка From the mountain to the street, the DC Ranger boot has all the protection and style you can handle. The super-light design won't drag you down and the gobs of shock absorption won't wear you out, even if you're on your feet all day. Tough leather upper Unilite midsole construction for tough, ultralight protection TPR heel counter for added protection Durable metal eyelets Heel pull loop for easy in-and-out Lightweight, breathable mesh tongue rugged all-terrain rubber outsole Размер US 10.5 EU 44 Стелька 28.5 Дело в том что у меня реальный 10.5 и стелька 28.5 но эти на размер великоваты. цвет: Black/Olive цена 90 долларов с вашей доставкой новой почтой ПИС!
  3. 100 и ваша доставка?
  4. так как свой снур успешно про..бан нужен новый. предлагайте цену
  5. besz

    Сезон 14/15 Буковель

    были 7го было круто
  6. я уже в Уже надо не срочно просто к сезону хотелось бы...а то пульт пропадает
  7. Міністерство доходів і зборів України ініціює внесення змін до Митного кодексу для збільшення надходжень до державного бюджету країни, повідомляє Інтерфакс. Зокрема, планується знизити межу вартості товарів, які не підлягають розмитненню – з 300 євро (як це є зараз) до 100 євро. Таким чином, чимало техніки та інших товарів, які українці замовляють через інтернет з-за кордону, доведеться розмитнювати та сплачувати за це додаткові гроші. В межу до 3000 гривень потрапляло чимало дрібної техніки – планшетів, смартфонів, периферії, а також інших популярних товарів, які можна знайти на аукціонах на зразок eBay та інтернет-магазинах. Тепер верхня межа, у разі прийняття змін до кодексу, становитиме всього 1000 грн, що суттєво звужує купівельні можливості для любителів закордонного шопінгу. В пояснюючій записці до змін Міндоходів стверджує, що комерційні замовники часто обходять межу в 300 євро, розбиваючи крупні замовлення на дрібніші партії, що не виходять за ці рамки, таким чином, не сплачуючи мито до державного бюджету. п.с. не страна а черт знает что!!!!
  8. besz

    Dc Ranger Boot

    прочел. там только старые сообщения Ребят приношу извинения, но брал я их в баксах когда курс был 8 сейчас курс выше...что бы не быть в пролете 90 баксов-то за что купил Боты новые в коробке
  9. пох!!! куплю в Украине!!! можно б.у.
  10. дяк Lapa но это рашка(
×