Перейти к содержанию

sashko_gabber

Сноубордист
  • Публикаций

    17
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о sashko_gabber

  • Звание
    Утюг
  • День рождения 06/03/1986

Контакты

  • Сайт
    http://www.madloud.com

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Ірпінь Хардкор Сіті
  • Стиль катания
    Street
  • Сколько лет катаешься
    2
  • Борд
    Vision - 160
  • Углы установки креплений:
    +15 , -15
  • Крепления
    Santa Cruz
  • Ботинки
    VAns
  1. sashko_gabber

    ICE SCREAM GLAMOUR TRIP

    мдаааааа, відос крутий, дядьки показали що таке стильок!!! ДУмаю може й собі поритись по секондам і купити психоделічних костюмів, щоб зваблювати красивих лижниць :-)))
  2. sashko_gabber

    Парк в Протасе!!!

    А з приводу водяників,то там деякі елементи буде ротити мій знайомий своїми силами! Він єдиний бордер на звенигородку, і пообіцяв зробити Слайд лавку і ще якісь фігури!! Надіюсь так і станеться як було сказано!
  3. sashko_gabber

    First Look:Shaun White's private pipe

    На горі Шон Вайт була б мекка бординга тоді!
  4. sashko_gabber

    Придумать название

    Теж підтримую Сніг і Гріх :-))
  5. sashko_gabber

    Травмы за сезон

    Я пам"ятаю коли було відкриття покатух на вишгорі. Я летів на всих парах, і мене кинуло, метра 3 фейсом вперед прочистив схил, і ляпнувся на праву сторону, після чого зрозумів що потягнув м"язи на правому бедрі, і дні 4 ледве ходив. А так нічого серйозного,тьфу тьфу тьфу , не отримував!
  6. У мене теж така проблема недавно була.Лопнув ремінець внизу, та ще й лопнув там де стрепа.Я зробив так: відкрутив кріпу, висунув,наскільки це було можливо, вниз ремінець.Накалив циганську голку, і пропалив 4 ряди дірочок, по 2 ряди на кожну сторону.Потім все це скріпив товстою риболовною ліскою(десь 1 мм товщиною)Ще такий нюанс, коли я просунув ліску через 2 дірки,з кожної сторони, я їх в"язав на вузлик.Все це зафіксував.катаюсь вже тиждень.Тримається ідеально.Хтось скаже це жлобство, так робити, але коли фінансів немає, треба включати смекалку, і все зробити самому!
  7. sashko_gabber

    Рэпер Сява

    Сява Пекельний Жгун!! А ще дуже веселить те, що малолітні гопстайлери сприймають його повністю серйозно:-))
  8. Лижня коштує 150 грн доба.Так написано на офіційних листочка на касі! З приводу стану траси: тільки що дзвонив друг, сказав що все катабельно, сніг хороший. Ейри : забиті снігом, але на даний момент наче не готові.
  9. З приводу схову своїх шмоток, можна домовитись з персоналом який працює на підйомнику зверху, особисто я там клав всі свої манатки у них в кімнаті оператора підйомника, за це грошей не брали, і речі були впорядку!
  10. Соррі за літл флуд.Звенигородська наружність це не образа, це те саме що й абориген,місцевий, т.д. Ще житло можна було б знімати в ватутіному - це 10 км від звенигородки, ціни там нижчі ніж в звенигородці.До речі в тому ж ватутіному є нічний клуб "Гірняк"в якомй теж можна відпочити.П.С. Постараюсь завтра заслати в водяники звенигородського бордера в розвідку, щоб дізнався стан трампів.
  11. Ті місця які були перераховані вище, я б не ввжав місцем відпочинку бордерів. Тому що, там відпочивають люди старше 30 років, а якщо гарно подумати, то бордери, це молодь, і особисто мені було б не дуже приємно відпочивати з дорослими дядьками і тьотгами звенигородської наружності.....
  12. Всуну і я сюди свої 5 коп. Був я там 8 числа, відкатався суперово,сподобалось все, шкода що не були готові кікери. Пораджу всим вам не брати в кафешці глінт, бо він там херовенний. Житло.....Якщо захочете, можу дати декілька телефонів звенигородських людей, вони б допомогли з житлом. Відпочинок: в звенигородці гарні місця можна перерахувати на пальцях: 1.кафе черепашка - її відразу видно в центрі міста, вона в формі металевого купола, там досить помірні ціни, і смачна піца. 2. Клуб - Disco House , це вже на крацній випадок, Там холодно, грає музика миулого сезону, але в зрівнянні з києвом, невисокі ціни на бар, з останньої поїздки запам"ятав що кальян там коштує лише 35 грн. Це більш менш 2 нормальні місця. Проїзд : Зі звенигородки до водяників зранку катають автобуси в 9:30, 10:20 здається так.По бажанню можу дізнатись точні інтервали руху і розклад. Таксо 30 - 40 грн, їхати зі звенигородки десь 20 хв. Будуть якісь питання,звертайтесь. Чим зможу допоможу.
  13. sashko_gabber

    Вышгород

    нарешті добрався до компа.... Нарешті нога болить менше.... В суботу було моє перше серйозне катання....все було супер,траса,сніжок,підйомник трохи фонив, але то таке загалом все пройшло на ура. Шкода що не вийшло поїхати з учасниками форуму на маршрутці, бо всі відморозились і не вписали в список...хоча автобуси були не повні....
  14. sashko_gabber

    Вышгород

    ВАй вай вай!!! Лишилось всього лиш декілька годиночк:-))) Ура таварісчі:-)) Да будіт снєг і пакатушькі!!!
  15. sashko_gabber

    Вышгород

    Думаю Вишгород буде в офігіванні від цілого батальйону бордерів....а лижники будуть мирно курити в стороні:-))))
×