Перейти к содержанию

mlun

Сноубордист
  • Публикаций

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о mlun

  • Звание
    Тазик

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Стиль катания
    Freeride
  1. mlun

    Snowboard Lamar Storm

    Lamar Storm. Canada. Freeride. Малюнок - янгол і демон. Висота - 1490 мм. З кріпленням. Стан хороший. Ціна 1000 грн. без торгу. Терміново!!! Роман. Львів. 098 077 11 77 Київстар 093 078 11 77 Лайф Фото вишлю на пошту. Тут погано додаються.
  2. в нагрузку даю КРІПЛЕННЯ від іншого борда. Простеньке, але легеньке, робоче і в хорошому стані, літало на Буковелі разом з моїм братом
  3. Ціну знижено - 1100 грн. дешевше не буде терміново терміново терміново
  4. Lamar Storm 1490мм Designed in Canada Hand Made Малюнок Янгол і Демон. Купив на початку зими в дівчини, як їздила на ньому лише в Європі. Один раз був на Плаю. Дошка в хорошому стані. Для мене трошки закоротка. Бонусом: напарафіню за вашим бажанням. (є ще два власних борда - досвід присутній) Продається без кріплення! Нова Пошта або інші перевізники по Україні. Роман. Львів. 0980771177 0930781177 Ціна - 1250 грн.
  5. mlun

    Выбор защиты

    Приєднаюсь до теми, оскільки сам хочу купити "бодік". На рахунок іншого захисту, моя дружня порада - шолом беріть обовязково, особливо, якщо лише навчаєтесь. Суджу по собі - після невдалого вильоту з трампліну, на деякий час сніг позеленів, а потім ще декілька днів навідували сильні головні болі. Цей урок запамятав на все життя. Мої брати катаючись повибивали коліна, так що раджу наколінники. Про "синю" пяту точку думаю знає більшість, коли увечері важко на щось сісти, а тим паче зранку . Тим більше, після хорошого удару копчиком розумієш - шорти - те, що потрібно. Це все пишу з власного досвіду (катаюсь близько 5 сезонів) і повірте захист у деяких випадках дійсно може врятувати від важких наслідків, так що не варто його зневажати.
×