Вад?м 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 Нещодавно приїхавши з карпат мусив іти на роботу десь з тиджень посидівши на мякому місці нарешті вбрався в ПЯ і ба втомлюваність ніг просто шалена, причому у карпатах міг цілісенький день катитись і нічого, почав задумуватися про невеличкі тренуванння ніг. Особисто я треную ного шляхом 50 кратного прісідання без упора і 50 з упором (тримаючись рукою за ліжко), і біг вранці кали невзападло. Так от створив я цю тему для того що можна було поділитися тими методиками якими киристуючись взимку для підтримання фіз. форми у часи коли бля немає снігу. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Котлєтго 1 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 (изменено) якщо ти раніше не бігав в холодну погоду, то біг це не дуже вдала ідея(якщо ти дійсно бігаєш..в плані не 100 м, а 2-4км)..зараз холодна температура сама по собі, холдні вітри!!, а ти під час бігу нагріваєшся і тебе дуже просто може продути чи ще шось...тому краще не бігати....а от чому ти на ПЯ втомився так, це може бути спричиненим тим , що в горах ти катав на підйомнику, а тут пішкарусом робив рейди на верх сам)).. але про фіз підготовку, як саму по собі, це ти правильно сказав..потрібно тримати себе в формі :af: ..присідати..прес не забувати..одним словом займатися своїм тілом) Пи.Си:"Тему ти організував не в тому розділі..ІМХО" Изменено 29 января, 2008 пользователем Котлєтго Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Джони 4 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 ну хз... я вроде не ржавею... и пузон не наедаю... а от сидячей работы, чтобы сохранять форму, просто хожить нужно много.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MAХ 1 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 нужно спортом просто разным заниматься. вот у меня 6 тренеровок в неделю! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Вад?м 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 (изменено) ну хз... я вроде не ржавею... и пузон не наедаю... а от сидячей работы, чтобы сохранять форму, просто хожить нужно много.... А от престав собі, як треба ходити коль утром встав в 8 оо і являєшся додому в 22 оо і так напротязі тижня - і весь час на транстпорті щоб вспіть де ж тут походиш, а про пузон це вірно!!! бля сидиш, жереш, в компі ковиряєш і ніякого навантаження і жопа росте у вигляді прогресіїї, як там кажуть просто здаравецкая, окрім цього пасидиш в генделю на ПЯ ...2 літри пивця зальєш і теж росте!!! Окрім ржавіння є ще отрафування мязів (ну не за тиждень, але всеодно попускає колишню міць). Отак, крім того шановний адміне тутки мні калега підсказав, що темка в даному розділі "неумесна", то прошу перемістити її туди куди треба.....А куди треба, а???? (пардон за трьоп) нужно спортом просто разным заниматься. вот у меня 6 тренеровок в неделю! А як три тренуєшся - плаваєш, ниряєш, бігаєш, пригаєш...???І де??? Изменено 29 января, 2008 пользователем Вад?м Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Вад?м 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 якщо ти раніше не бігав в холодну погоду, то біг це не дуже вдала ідея(якщо ти дійсно бігаєш..в плані не 100 м, а 2-4км)..зараз холодна температура сама по собі, холдні вітри!!, а ти під час бігу нагріваєшся і тебе дуже просто може продути чи ще шось...тому краще не бігати....а от чому ти на ПЯ втомився так, це може бути спричиненим тим , що в горах ти катав на підйомнику, а тут пішкарусом робив рейди на верх сам)).. але про фіз підготовку, як саму по собі, це ти правильно сказав..потрібно тримати себе в формі :af: ..присідати..прес не забувати..одним словом займатися своїм тілом) Пи.Си:"Тему ти організував не в тому розділі..ІМХО" Дякую шановний Котлєтго за розуміння!!! Стосовно бігу в холодну погоду, то це чудова ідея тільки потрібно розумно одягатися і не рвать стометрівку, а потихеньку десь 1 км, а потім у душ гарячий (якщо є), а про підйомники, то я десь власне на них проводжу 40...50% всього накатаного кілометражу решту пішака, і тут протас не поріняння, і крім того в карпатах якто і не хо бухать а тут щей синій по склону ковиряєш (але рідко)...але справа не в тім. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Cheshirskaia 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 (изменено) Последнее время танцую... танго... аргентинское... очень много. Красиво, приятно и никаких присиданий не надо :af: . Иногда, очень редко, катаюсь на роллердроме. Изменено 29 января, 2008 пользователем Cheshirskaia Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Вад?м 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 Последнее время танцую... танго... аргентинское... очень много. Красиво, приятно и никаких присиданий не надо :af: . Иногда, очень редко, катаюсь на роллердроме. +5 я помніццо колись брейк мутив, таку скажу вам після нього на борді гоцати саме задоволення, тут тобі і черепаха і розтанцовочки в польоте на рейлеі =) і в снігу =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Котлєтго 1 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 Дякую шановний Котлєтго за розуміння!!! Стосовно бігу в холодну погоду, то це чудова ідея тільки потрібно розумно одягатися і не рвать стометрівку, а потихеньку десь 1 км, а потім у душ гарячий (якщо є), а про підйомники, то я десь власне на них проводжу 40...50% всього накатаного кілометражу решту пішака, і тут протас не поріняння, і крім того в карпатах якто і не хо бухать а тут щей синій по склону ковиряєш (але рідко)...але справа не в тім. що ти маєш на увазі під правильно одягатись?..якщо одягнешся тепло, це не діло..сам розумієш..якщо для бігу, то я і кажу , що існує, доволі таки нормальна, ймовірність, що тебе продую..це все якщо ти..кхм..не "закалявся"..тобіш тівй організм не шготовий д такої погоди.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MAХ 1 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 А як три тренуєшся - плаваєш, ниряєш, бігаєш, пригаєш...???І де??? большой теннис, футбол, бокс, иногда кач. ооооо мое 500 сообщение. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Aerena 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 Коли немає снігу мене у формі тримають роліки і ковзани. Синці під час усього року сходити не встигають -)))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
sergee 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 странно что никто до сих пор не написал самое главное - СЕКС :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MAХ 1 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 странно что никто до сих пор не написал самое главное - СЕКС :ag: не все считают это спортом, а у некторых это даже работа!! :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Aerena 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 странно что никто до сих пор не написал самое главное - СЕКС :ag: Тому що то є невід"ємною для більшості "зарядкою". А от у іншому можна проявити оригінальність-) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lesta 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 странно что никто до сих пор не написал самое главное - СЕКС :ag: :af: Кстате сексотерапия с утрапараньше палучше любого бега будет)))Я так думаю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Maxim_BodyParts 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 +1 секс У меня форма поддерживается на работе - между офисом и моим цехом 500м в один конец, а бегаю постоянно, так что на выходных запросто бегаю быстрее подъемника на ПЯ :ab: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Вад?м 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 що ти маєш на увазі під правильно одягатись?..якщо одягнешся тепло, це не діло..сам розумієш..якщо для бігу, то я і кажу , що існує, доволі таки нормальна, ймовірність, що тебе продую..це все якщо ти..кхм..не "закалявся"..тобіш тівй організм не шготовий д такої погоди.. Так от стосовно одежки використовую звичайний біговий костюм, а під ню термо футболочку і звичайні підШтанішки, і обовязково не! тепла, тому що можна розжаритись і продути голову!!! Отак, а взагалі підбирати одяг для активного відпочинку потрібно індивідуально але не менше 2-х шарів. Індивідуальність обумолена віком райдера, фізіологічними особливостями та просто чутливістю до холоду. Плз - давайте закінчувати з одежко, бо тема про фізичну підготовку між покатушками. :af: Кстате сексотерапия с утрапараньше палучше любого бега будет)))Я так думаю Доведено лікарями, що повноцінний секса все одно, що здати на швидкість 200м!!!! Кохаймося бо ми того варті!!!! :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex-cat 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 Пеший туризм, скалолазанье, бега в городе по работе.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
cucara4a 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 да хоть чем нибудь занимайся,главное на месте не втыкать. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Let it be 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 cucara4a согласна на все 100...Стул не поможет вам поддерживать великолепное состояние организма... :ag: Харе сидеть...Хотя бы ходи по офису...может и сотрудники потянутся за тобой... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
besionok 0 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 sergee, Lidochichek, +1...секаас рулит воопще, щас все никак не могу в форму оп каким бы то нибыло тренировкам...как то все работа и развлечения.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Max_B 12 Жалоба Опубликовано 29 января, 2008 (изменено) да и в офисе можно много чего подвижного устроить, главное чтоб начальника небыло на месте :ag: к примеру боулинг или перегонки на стульях. Ну и с таким снегом уже пару раз на ролики становился, хотя прохожие подозрительно смотрят =) Изменено 29 января, 2008 пользователем Max_B Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 31 января, 2008 весной и летом и даже осенью паркур. в любых прявлениях. Фриран. Скейт. Футбол, стритбол, БИ(боевой искуство, какое не скажу мбо не поймете, а если поймете то не правельно=))и воть....да даже зимой все это проскакиввет Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dragik 0 Жалоба Опубликовано 31 января, 2008 странно что никто до сих пор не написал самое главное - СЕКС :ag: главное больше секаса...все остальное само по мере занятости будет...от нервоф не только в форме можно быть а еше и с болячками))))))) :ag: так что секс и побольше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
X-Life 8 Жалоба Опубликовано 31 января, 2008 :ab: дурики ... =) катайтесь больше вот и все =) какой нафиг секс какой бег, ничего так не заменит поддержку формы как отличная тренеровка железом с 100% выкладыванием и правильной системой и потом басейн ... приседани с штангой очень хорошо тренеруют ту часть ног которая обычно болит когда ты гоняешь по целене делая максимальный упор на заднюю ногу. Для рук хороша перекладина кто занимаеться кайтовым спортом и виндсерфом, подтягивание и подъемы переворота помогут держать прес и предплечья в хорошей форме, ну и самое главное больше пейте протеинов и аминокислот которые помогут проходить быстрее метаболизму в мышцах, протеинчики дадут структуру мышцам для роста, а аминокислоты помогут быстрому распаду в мышцах белка ... работайте над своим телом и сами его стройте ... никакой секс не заменит никаких тренеровок, тренеровки могут заменить секс это печальние но факт ... :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты