BugsBunny 1 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2010 як варіант хотів би поїхати кудись недалеко (в межах країни) пофрірайдити може хтось збирається, заберіть і мене! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
adok 2 Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2010 ты хош на сам нг? я еду перед новым годом на выхах. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BugsBunny 1 Жалоба Опубликовано 16 декабря, 2010 ага, може з 30 по 4 ... такі типу мініканікули... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dr.On 2 Жалоба Опубликовано 16 декабря, 2010 а куда? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BugsBunny 1 Жалоба Опубликовано 16 декабря, 2010 я поки не знаю ні куди ні з ким.... я якось був у воловці - да, там прикольно, але дохєріща людей же ж буде... далі по хребту будували декілька підйомників - може там ще не розкручено і є якийсь більш-менш сервіс... кострино - в принципі теж саме, люди. бонус подобовця - висота підйому... там реально! є де пофрірайдити... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
komik 17 Жалоба Опубликовано 17 декабря, 2010 я поки не знаю ні куди ні з ким.... Щось ти якось пізно розчехлився, квитки в ту сторону на ці дати 29 30 31 взяти нереально, ще місяць тому напевно! те саме з проживанням! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BugsBunny 1 Жалоба Опубликовано 17 декабря, 2010 я хотів в печери поїхати, але чуваки сказали "ну блін поки що вмєняємої інфи нема, а поп попередній - 10 дюльфєрів..." я то спущуся, а от піднятися півки жумаром... навряд чи. так що я раптом почав розглядати альтернативні варіанти... а як дістатися - ну то вже таке... спочатку би визначитися куди і з ким Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты