Перейти к содержанию
yashaka

Шукаються скажені досвідчені райдери в компанію на Буку 5-8 березня

Рекомендуемые сообщения

Геп.

Буду на Букі чотири дні з 5 по 8 березня.

Пропоную скооперуватись і разом обганяти буківські схили. Повчитись один в одного і вдосконалити свої вміння і навички. Ну і "просто" погасати досхочу.

В першу чергу радий би був погасати з райдерами рівня етак під едвансд... Можливо з неадекватною відсутністю страху перед "невідомим" :) З "прокачаними" фрістайловими трюками... Ну і взагалі з народом який реально щось вміє і готовий поділитись своїми знаннями. А то є у мене така в голові думко що для того щоб отримувати щось нове то потрібно ділитись набутим;)

Мій рівень приблизно наступний: на букі катаю по трасам усіх рівнів і різних станів (от по чистому льоду на чорних ще тільки не гасав), по чорним їду а не перекантовуючись гальмую, типу дуги звісно роблю, але загалом траєкторія близька до прямої, плюс загалом в незалежності від наявності горбів на чорних; часом звісно падаю, зриваюсь з канта (ну десь так в статистиці, щоб не збрехать - раз на два-три таких скажених заїзди, але буває по різному... депендс...); робив прямі стрибки з кікеру типу нашого найбільшого на протасі; з невеличких кікерів робив перевороти на 180; перевороти на 180 роблю (не всіх варіантів) на швидкості відповідній синім пологим трасам, на світчі здатен катать по синім, по червоним - не на всіх парах і з горбами поки не справляюсь...

Ну от щось таке...

Народ, хто що може більше-дорівнює-наближено(в плюс/в мінус) ніж описано вище, і тим кому цікаво буде погасати зі мною, обмінятись досвідом, плюс наставити на путь "істінний" такого початківця як я - вперед, відгукуємось тут і організовуємось. Або ж може краще відписуйтесь в приват - кому як зручніше.

Изменено пользователем yashaka

Поделиться сообщением

Шо ж це за фігня така коїться? Невже на форумі немає скажених досвідчених райдерів??? Невже хлопцю самому прийдеться робити все що він тут написав??

Я б склав тобі компанію, але вважаю що катаючись зі мною ти будеш деградувати, а не прогресувати.

Поделиться сообщением

:)

Дякую за підтримку, манджінгейру;)

Якщо зустрінемось на схилах, не розминемось:)

Поделиться сообщением

Фристайл не прокачан, пока больше колыбинг :)

Буду с 3-5, денечек можем и покатать :)

Поделиться сообщением

Є контакт!

В суботу можна здибатись на схилах. Відпишусь в прават.

Поделиться сообщением

Забей на буковель, там катают только девчонки !!!

Если ты суров не по годам то отправляйся вот с этими парнями - Ice Scream Weekend эксперементального фрирайда

С ними все по скаженому - швидко жорстко !!!!!

Поделиться сообщением

Ух ти, дружище,

пропозиція заманлива до крику... Тіко на жаль на цих вихах я працюю :)

А наступні все ж присвячу букі... Хоча б тому, що ти правильно все сказав... Там повинно бути багато дівчат ;)

Буду радий, якщо повідомиш про чергову таку вилазку;)

Поделиться сообщением

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу