Nazar_if_sb 14 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2011 Попросили склеїти тріснуту по всій ширині лижу. Знаю що снаряд можна сміливо викидати але мені особисто цікаво спробувати відремонтувати.Ситуація така. Верхня кришка відслоїлась повністю і тріснула серцевина. Чи реально чимось посилити лижу, вклеївши під ламінад пластину. Якщо реально то що можна використати. Дякую! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
adok 2 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2011 я таке робив,але в мене не сервіс і робив для себе в цілях цікавості.. кароч я запхав під ламінат тоненьку металеву пластину, і заклепав то все через всю дошку...зара на тій дошці вже не катаю але воно тримаеться якщо не гасати по камінню Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nazar_if_sb 14 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2011 я таке робив,але в мене не сервіс і робив для себе в цілях цікавості.. кароч я запхав під ламінат тоненьку металеву пластину, і заклепав то все через всю дошку...зара на тій дошці вже не катаю але воно тримаеться якщо не гасати по камінню Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
adok 2 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2011 ну я тоже вклеїв, але потім заклепав для надійності..та я хз шо то за метал..ну не алюміній точно)) буду вдома подивлюсь може визначу.П.С. Я тобі ще 30 грн винен!)))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты