Crazyman 4 Жалоба Опубликовано 27 января, 2014 (изменено) Всім привіт! Ось, нарешті, назбирав грошенят і їду катати! Займаюся цим вже декілька років, і до сих пір немає гарного, якісного відео Буду їхати в Буковель орієнтовно до 17 числа наступного місяця (конкретно ще не вирішив). Можливо, хтось буде в цей час в Буці з камерою, і хоча б на півдня зможе дати покористуватися, чи хтось з ближніх міст може поділитись (я з Рівного, та брат зі Львова). Можу залишити щось в заставу чи як домовимося!П.С. Гроші за оренду чи пиво - готовий на все (головне з розумінням Изменено 28 января, 2014 пользователем Crazyman Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ironcream 353 Жалоба Опубликовано 28 января, 2014 17 число этого месяца уже прошло. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Crazyman 4 Жалоба Опубликовано 28 января, 2014 17 число этого месяца уже прошло. Наступного) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alexx_ 5 Жалоба Опубликовано 28 января, 2014 Аренда у магазов не рассматривается?http://fotostop.com.ua/product/arenda-prokat-kamery-gopro-2-karta-32-gb-1547/ например...Гуглишь аренда ГоПро - получаешь немеряно вариантов. В основном киевские, но думаю можно договорится о пересылке.Либо искать местных. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты