Перейти к содержанию

Chelavek

Сноубордист
  • Публикаций

    91
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

6 Нет репутации

Информация о Chelavek

  • Звание
    Чайник

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Чернівці
  • Стиль катания
    NewSchool
  • Сколько лет катаешься
    5
  • Борд
    Voelkl Ledge, Armada JJ
  • Крепления
    Marker Griffon 13, Elan Free 15
  • Ботинки
    Salomon SPK Kaos
  1. Гофротруба зло.) У нас в Горбово є така чорна афігенна. Так вже не одна людина вирвала собі кант. Фігурка забавна, але треба бути з нею дуууже акуратним. По такій оранжевій катав в парку в Ясній. Не дуже вона якісна - відламуються ребра, правда не знаю як швидко, бачив що було багато надламів. Чорну так не поламаєш, але вона і дорожча буде.
  2. Chelavek

    Tao Bao Помощь

    Вуаля: http://www.mistertao.com/ http://vk.com/mistertao
  3. Chelavek

    Bukovel Sunny Days 2013

    скоріш за все "до кінця наступного сезону", судячи з того коли відкривався парк останніми роками...
  4. Chelavek

    Bukovel Sunny Days 2013

    "регЕстрация", "слупстиль" жестяк))
  5. Chelavek

    Snowhill.ru

    Еще предложение сделать на след. год общий календарь событий по всем паркам. Естественно не все парки смогут заранее спланировать свои ивенты, но все же райдерам будет легче организовать свои покатухи. Это будет очень полезной инфой, не придется лазить по всем сайтам парков и искать когда, где и что.
  6. Chelavek

    Snowhill.ru

    Нормос проэкт, нравится. Жаль, что в конце сезона.
  7. Ну ніфіга ж собі) Якщо ще й заплатять за те що просто приїхали, то полюбому будемо у вас))) П.С. Якщо фото актуальне, то зі сніжком у вас кайф!
  8. А шо це таке "6м Line"? Може 6м Рейл? Який? Флет? Даун? Фото б... А взагалі навряд хтось з інших міст приїде, Боржава поцікавіше має бути. Трохи з датами ви прогадали...
  9. Сьогодні встановили нову фігурку - індастріал даун труба (металева широка). Всі решта спотів відшейплені і максимально підготовлені після відлиги і сильного снігопаду. Сорі за якість фото, була похмура погодка і сніг злився в одне ціле. Велкам в Горбово! Гарної каталки!
  10. Зацінюєм новий вейв сноубокс в Горбово!
  11. фото тут -> http://vk.com/jibbing_together або тут -> http://www.facebook....53728051368504/ форум не дає завантажити багато фото у великому розмірі снігу в Чернівцях багато, на схилі в Горбово 40-50 см утрамбованого, під фігурами більше метра
  12. Вже стоять даун-флет-даун труба (анаконда) і флет-даун ПВХ труба (жираф). Також є два кікера по 3м в третьому і четвертому ряду фігур.
  13. Пару пруф фоток тут -> http://vk.com/jibbing_together або тут -> http://www.facebook.com/groups/153728051368504/
  14. Бля, хто казав шо не буде???)))))))))))))) Я чомусь здогадуюсь хто це міг бути)) Реально зроблено багато афігенних фігур і взяти не поставити їх? Ну це тупо піздьож чистої води) Ні, всьо буде фрумос. Зараз вже реально стоять флет бокс, даун рейл, ап-даун рейл (замість флет-даун рейла) і гофра. Сьогодні перший раз протестили їх. Все зроблено чітко. Решта фігур будуть ставитись числа 2-3го. Фоток поки нема, сорі. По контесту покищо інфи не можу дати, спочатку треба закінчити парк.
×