Перейти к содержанию

Chelavek

Сноубордист
  • Публикаций

    91
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент Chelavek

  1. Гофротруба зло.) У нас в Горбово є така чорна афігенна. Так вже не одна людина вирвала собі кант. Фігурка забавна, але треба бути з нею дуууже акуратним. По такій оранжевій катав в парку в Ясній. Не дуже вона якісна - відламуються ребра, правда не знаю як швидко, бачив що було багато надламів. Чорну так не поламаєш, але вона і дорожча буде.
  2. Chelavek

    Tao Bao Помощь

    Вуаля: http://www.mistertao.com/ http://vk.com/mistertao
  3. Chelavek

    Bukovel Sunny Days 2013

    скоріш за все "до кінця наступного сезону", судячи з того коли відкривався парк останніми роками...
  4. Chelavek

    Bukovel Sunny Days 2013

    "регЕстрация", "слупстиль" жестяк))
  5. Chelavek

    Snowhill.ru

    Еще предложение сделать на след. год общий календарь событий по всем паркам. Естественно не все парки смогут заранее спланировать свои ивенты, но все же райдерам будет легче организовать свои покатухи. Это будет очень полезной инфой, не придется лазить по всем сайтам парков и искать когда, где и что.
  6. Chelavek

    Snowhill.ru

    Нормос проэкт, нравится. Жаль, что в конце сезона.
  7. Ну ніфіга ж собі) Якщо ще й заплатять за те що просто приїхали, то полюбому будемо у вас))) П.С. Якщо фото актуальне, то зі сніжком у вас кайф!
  8. А шо це таке "6м Line"? Може 6м Рейл? Який? Флет? Даун? Фото б... А взагалі навряд хтось з інших міст приїде, Боржава поцікавіше має бути. Трохи з датами ви прогадали...
  9. Цього року сноупарку в Горбово бути! І бути йому найстильнішим і найкрутішим в Україні! Перший в Україні сноупарк, який повністю фінансується дирекцією курорту, цього року запрацює на повну потужність! 15 хв від Чернівців і ти в раю снігу, металу і пластику! Фігури, до сьогодні не бачені в Україні. Шейпінг два-три рази на день. Вечірнє катання до 22:00. Ціни на катання максимально низькі! Прохід в шоломі і без! Два паралельні бугельні підйомники ніяких черг! Підсадка у будь-якому місці. Потужне осніження схилів. Постійна зміна розташування фігур та їх комбінація. Поступове збільшення кількості спотів. Тільки фанові і ніяких надскладних фігур! Все, про що ти тільки міг до сьогодні мріяти! Фігури сноупарку Горбово: 1. Флет бокс 5м 2. Флет рейл 5м 3. С-бокс 6м 4. Флет-даун рейл 7м 5. Металева труба 6м 6. Гофро-труба 6м 7. ПВХ флет-даун труба 12м 8. Вейв-сноубокс 12м 9. Кікер 4м 10. Кікер 10м 11. Двосторонній волрайд 12. Ретро-бус "BARKAS B1000"
  10. Сьогодні встановили нову фігурку - індастріал даун труба (металева широка). Всі решта спотів відшейплені і максимально підготовлені після відлиги і сильного снігопаду. Сорі за якість фото, була похмура погодка і сніг злився в одне ціле. Велкам в Горбово! Гарної каталки!
  11. Зацінюєм новий вейв сноубокс в Горбово!
  12. фото тут -> http://vk.com/jibbing_together або тут -> http://www.facebook....53728051368504/ форум не дає завантажити багато фото у великому розмірі снігу в Чернівцях багато, на схилі в Горбово 40-50 см утрамбованого, під фігурами більше метра
  13. Вже стоять даун-флет-даун труба (анаконда) і флет-даун ПВХ труба (жираф). Також є два кікера по 3м в третьому і четвертому ряду фігур.
  14. Пару пруф фоток тут -> http://vk.com/jibbing_together або тут -> http://www.facebook.com/groups/153728051368504/
  15. Бля, хто казав шо не буде???)))))))))))))) Я чомусь здогадуюсь хто це міг бути)) Реально зроблено багато афігенних фігур і взяти не поставити їх? Ну це тупо піздьож чистої води) Ні, всьо буде фрумос. Зараз вже реально стоять флет бокс, даун рейл, ап-даун рейл (замість флет-даун рейла) і гофра. Сьогодні перший раз протестили їх. Все зроблено чітко. Решта фігур будуть ставитись числа 2-3го. Фоток поки нема, сорі. По контесту покищо інфи не можу дати, спочатку треба закінчити парк.
  16. Покищо ще немає рейнбоу і прямої труби. Трамп теж буде пізніше. Половина фігур вже стоїть. За сьогодні довстановимо решту і виведемо вейвсноубокс, завтра будемо наводити марафет. Фото теж будуть завтра.
  17. На Новий Рік катаємо в Горбово! Відкриття сноупарка 31 грудня!
  18. Сьогодні був останній день осніження. На днях будемо розкатувати сніг і ставити фігури. До вихідних парк повинен вже бути. Чекайте інфу!
  19. Покищо тарифи на катання можна глянути тут: http://gorbovo.cv.ua/
  20. Парк 100% буде і буде 100% кращим ніж того року. Покищо схил інтенсивно осніжується. Потрібно навалити багатенько снігу, щоб при першій відлизі він не зійшов. Тільки після цього його толково розкатають по схилу і поставлять фігури. До Нового Року все має бути чотко.
  21. Chelavek

    Activ-sport Jib Fest (gorbovo Snowpark)

    Вельми шановна джибінгова братва, маємо перший джиб контест на Буковині ACTIV-SPORT JIB FEST, що відбудеться 18го лютого в сноупарку Горбово!!!!!!!!! Спонсорами виступають Чи-не-найсноубордовіший магаз "Актив-Спорт" (м. Чернівці) та брати по духу з Франика - "360 БордШоп", організаційні питання вирішує Гірський Клуб (членами якого, ми всі по замовчуванню є))) Ми маємо всю суботу: попередня реєстрація почнеться з 12.00 реєстрація з 16.00 початок контесту о 18.00 кінець : там подивимось)) Маємо дві дисципліни Сноуборд та Ньюскул. Формат змагань: джем-сесія окремо бордери і лижники. Кваліфікація, фінал. Нагородження на афтерпаті. Кожен учасник сплачує стартовий внесок в розмірі 100грн., за це отримує: ДЕНЬ КАТАННЯ У ПАРКУ+СТАРТОВУ ФУТБОЛКУ+СТРАХОВКУ+ФАЙНИЙ СТІКЕР.... Десь з 16.00 і до упаду буде лабати діджик на схилі, змагання супроводжуватиме своїм лементом МС Dr Evil... Буде організований трансфер для учасників Гравітон-Горбово-Гравітон. Список спотів на змаганні буде оголошено пізніше - з понеділка 13.02.11 буде проводитись повна реконструкція парку і додаватись нові фігури (максимально подібно до проекту). Місце проведення "аутепааарі") теж визначається. Шукаємо клуб в центрі, щоб можна було пройти не тільки в туфельках і брючках.) Інформація може змінюватись та уточнюватись, такшо слідкуйте...
  22. Chelavek

    Activ-sport Jib Fest (gorbovo Snowpark)

    "Вставайте со своих стульев и катайтесь на олдскуле")))))))))))
  23. Chelavek

    Gorbovo Spring Camp 2012

    Гарячі новини з фронту! 16-18 березня організовується GORBOVO SPRING CAMP. В програмі: райдінг андер сан, чілінг он зе слоуп, хевінг фан он зе сноу, івнінг мюзік релакс ін зе Чернівці. Детальніша інфа незабаром! Готуйтесь!
  24. Chelavek

    Gorbovo Spring Camp 2012

    У нас теж випав сніжок, але по прогнозу передають дощі і якби ми були впевнені, що сніг протримається, то щось організовували б. А от на цих вихах до нас збирається багато народу, то завтра ми організовуємо суботнік і будемо шейпити фігурки! Такшо хто ще хоче катнути, можете на суботу-неділю приїжджати. Має бути все гут!
×