Перейти к содержанию

Nosferatyu

Сноубордист
  • Публикаций

    23
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

-6 Плохой

Информация о Nosferatyu

  • Звание
    Утюг

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Стиль катания
    All Mountain
  • Сколько лет катаешься
    3
  • Борд
    LibTech Skate Banana Experimental 152
  • Крепления
    Volkl Prime Alu Fastec
  • Ботинки
    DC Judge BOA

Посетители профиля

1248 просмотров профиля
  1. Nosferatyu

    В Буковель на 1 день.

    Чи є бажаючі на 1 день в Буковель поїхати? Машина з боксом. Kia Sportage Виїзд з м. Львів приблизно о 5:30 ранку. Там катаємось з 8:30 до 15:00 приблизно. Ну і назад до м. Львів. Канапочки чай, перекусон можна з собою брати, на парковці перекусити. Вартість абонементу на 1 день десь в межах 850 грн. Плюс кому потрібно оренда спорядження. Плюс дорога на банду. Хочу взнати чи актуально щось таке, бо самому скучновато а серед друзів затятих їздунів нема. П.С. Розглядав навіть варіант завтра чи післязавтра їхати, погодка супер, людей нема, низький сезон. Але на майбутнє теж актуально.
  2. Nosferatyu

    Прокручуються закладні LibTech

    Ну що, є результат. Після ремонту взував з взуттям, та скакав і згинав з кожної сторони на 45 градусів. Ніби норм, чи на довго вистачить Кріплення з нормальною силою затягнув, нічого не тріщало. Сам здивований.
  3. Nosferatyu

    Прокручуються закладні LibTech

    Ну що, є фото ситуації, тріщина сердечника між закладними - винуватець всього Щось LibTech підмахав. Залили епоксидкою але який буде результат....
  4. Nosferatyu

    Прокручуються закладні LibTech

    Дякую, був в майстра, казав що то є проблема, але так як LibTech робить дошки з суцільного дерева а не слойні мені повезло, мало б зробитись. Хоча як буде невідомо, бо то великі нагрузки там.
  5. Nosferatyu

    Прокручуються закладні LibTech

    Привіт всім, маю проблемку: Є дошка Lib Tech Skate Banan Experimental 2012. Хотів замінити кріплення, старі викрутив, нові не закрутив - прокручується закладні (втулки з різьбою). Через що таке могло статись та як вилікувати. відео:
  6. Всім привіт. Ось і пройшло літо і почав я готувати спорядження до зимового сезону (надіюсь цього року зама не підведе). Моє спорядження; Борд Rossignol trickstick (кембер,роке,кембер) жорсткість 4. Боти DC Judge boa жорсткість 6. А от кріплення хочу підібрати, і без вашої допомоги тяжкувати, бо не являюсь сноубордистом з великим досвідом. Розглядаю фірму SP fastec, але не знаю яку модель вибрати, щоб жорсткість була середня та кріплення прослужило без поломок, бо колись Brotherhood були з жорсткістю 7 а тепер у них жорсткість 2. Яка модель є з середньою жорсткістю та рахується топовою у фврми SP.
  7. Цікавлять відгуки по сноуборд одягу фірми cropp town. Яка якість та чи вартує він тих коштів?
  8. Все норм боти є. Як міряти ширину стійки? Від центру дисків чи внутрішня відстань. Бо щось мені здається що у мене заширока виходить при мінімальній відстані. Мінімальна ширина виходить між центрами дисків кріплення 54 см. Довжина борду 151 моя висота 176. Відстань від землі до центру чашечки коліна 49-50. Що скажете?
  9. Nosferatyu

    Продано

    На Львів відправите наложкою?
  10. Nosferatyu

    Продаю Ботинки

    сюда ivan_s_b_@mail.ru DC Karma 15 Snowboard Boot, Black, 9.5 B US (2500 грн. ) і розмір устілки якщо можна фото з метром або рулеткою.
  11. Всім дякую, борд придбав... rossignol trickstick 151 Кріплення Salomon speedfit Боти в процесі.
  12. Nosferatyu

    Продано

    Яка реальна довжина устілки бо DC маломірять
  13. Nosferatyu

    Продам Ботинки Adidas Blauvelt

    У Львові ? Яка доречі ціна ?
  14. Nosferatyu

    Продам Ботинки Adidas Blauvelt

    Привіт, ярко сині є ?
×