the.geka 1 Жалоба Опубликовано 19 сентября, 2010 что входит в подготовку борда? скажем я сам могу его зашкурить и покрыть лаком. Можешь подсказать, что делает мастер и чем покрывает? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
th3_sun 0 Жалоба Опубликовано 19 сентября, 2010 если у меня уже есть разукрашенный шлем, лаком покрыть сможешь? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
NAVRAS 0 Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2010 что входит в подготовку борда? скажем я сам могу его зашкурить и покрыть лаком. Можешь подсказать, что делает мастер и чем покрывает? В підготовчі входить: зачухати, виправити дефекти шпаклівкою тобто всі подертості, загрунтувати і вже потім кінцеве лакування.Зможеш, якшо маєш навик,навіть якщо немаєш то зможеш але як воно вийде !? Підказати можу! Колись вже розписував принцип технології на сусідньому форумі :Коротко про технологію в цілому.Кому цікаво! Технологія нанаесення малюнку (аєрографії) абсолютно така сама що й при звичайному фарбуванні авто! поетапно: 1.Підготвлена поверхня,зачухана і обезжирена!Шліфувальна бумага № P 250-400 2.Нанесення грунту на борд використовується "Грунт по пластмасі",(чому "по пластмасі" нгосить назву, а тому що він пластичний) наноситься 1-2ма тонкими шарами За допомогою пістолета.(бажано якісний грунт) 3.після повного отвердіння грунту знову його зачухуємо шліфувальною бумагою № P 600 для кращої адгезії(прилипання) з наступним шаром вже емалі. 4.Тепер наступає сам етап Нанесеня фарб ("емалей" або як ще називають їх в народі "бази") і виконання ними малюнку за допомогою аєрографа. 5.Після повного закінчення малюнку приходить процес нанесення лаку!виконувати лакування бажано в покрасочній камері і довірити цю роботу профессіоналам. Лак має найбільше значення,так як від нього залежить збереження малюнку, тому радять використовувати дорогі лаки.Проста закономірність чим дорожче тим краще! .З урахуванням що дошка гнеться тому для еластичності в лак добавляється по пропорцїї пластифікатор (він купляється там де й лак,буває загальний для всіх лаків а буває для окремих лаків свій тому требе питатись!) th3_sun если у меня уже есть разукрашенный шлем, лаком покрыть сможешь? взагалі вмію, але це не моя робота! Ще від себе додам, це не антиреклама мені просто така реальність щоб мали на увазі:Особисто я б не перефарбовував весь борд.Досвід показав що дуже швидко (через сезон) він вже не виглядає таким блискучим і новим як після тюнінгу. Тут потрібно акуратно катати, не пригати і не стояти в черзі з причепленим.Замість витрачених грошей я б краще купив нову дошку або зробив наклейку! Враховуючи що прилибзна ціна щоб нанести вам аєрографію складатиме як мінімум не менше 1300 грн! А от шолом це інша справа,немає частого контакту з снігом, не так гнеться тому можна використовувати більш тверді лаки, що забезпечують малюнку більшу ізносостійкість! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
th3_sun 0 Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2010 взагалі вмію, але це не моя робота! можешь дать контакт человека, который покрывает лаком? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
HUSTLA 14 Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2010 (изменено) На майбутнє!: проблему подертості дошки як для перефарбованої так і для просто нової можна вирішити за рахунок наклеєння прозорої захисної плівки, що використовується для захисту авто фар від зустрічних камінців! Ось тільки цікава тож яких розмірів плівка має бути? То деж таку дістати? Нашел пленку, которая скорее всего подходит для этих целей: Ritrama R1 121 - для напольной графики (ею заклеивают рекламу нанесенную на пол воизбежание стерания ногами прохожих, т.е. расчитана на длительное механическое воздействие) Эта пленка продается по адресу: г. Киев, ул Пимоненко, 13ж. фирма "Аверс". здесь закупаются все конторы, которые занимаются тонировкой, так что врядли где-то есть дешевле. минимум продается куском 1,22*1,00 (м) и стоит этот кусок 79 грн. териториально находится вблизи от Экстрэмстайла Изменено 20 сентября, 2010 пользователем HUSTLA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Disorder 0 Жалоба Опубликовано 7 октября, 2010 (изменено) заЧЕТ!!! +100500 У меня такой же шлем!! Дак во сколько обойдется работа от А до Я со шлемом (например такой же энкор с такой же графикой) ??? так как мой покрыт тканью, и уже малеха под износился, думал на графикой еще летом но руки так и не дошли до того чтоб найти человека !! Изменено 7 октября, 2010 пользователем Disorder Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
NAVRAS 0 Жалоба Опубликовано 8 октября, 2010 заЧЕТ!!! +100500 У меня такой же шлем!! Дак во сколько обойдется работа от А до Я со шлемом (например такой же энкор с такой же графикой) ??? так как мой покрыт тканью, и уже малеха под износился, думал на графикой еще летом но руки так и не дошли до того чтоб найти человека !! от А до Я такий шолом приблизно 1300 грн Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rangeseller 0 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2010 на деле вышло лучше чем на эскизе. Удивительно! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Propeler 22 Жалоба Опубликовано 21 октября, 2011 (изменено) Разыскивается маляр в Киеве с ВМЕНЯЕМЫМИ расценками на лакировку. Если кто знает таковых, хэлп, поделитесь контактами. Изменено 21 октября, 2011 пользователем Propeler Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты