Перейти к содержанию
Andrii

Інструктори

Рекомендуемые сообщения

Привіт.

Я шукаю інструктора на ПЯ, сьогодні розмовляв з Вовою, ніби гарний чувак. Назвав ціну 200 грн.\година. За день (5 годин) виходить вже штука, ох =( =)

Може хтось займався з ним? Як враження від викладання, професійно?

Я вже трохи катаюсь і чув, що багато викладачів дають тільки базу, а хотілося би вже попрацювати над виправленням помилок та удосконаленням техніки. Тому шукаю гарного викладача. Бо випробовувати різних особисто з такими цінами дорого.

Може ще кого порадите?

Чи є це адекватною ціною? Скільки беруть інші інструктори?

Дуже прошу утримуватись від особистих образ на будь-чию адресу а також обов'язково аргументуйте висловлену думку.

Коментарі "тренер Х - гамно" не катіруюцца.

Буду вдячний за інфу.

Якщо така тема була - вибачте, не знайшов. Дайте лінк, буду вдячний.

Изменено пользователем Andrii

Поделиться сообщением

если вдруг будет желание перелопатить тонны флуда, почитай тут:

Учиться легко?

Нужен инструктор

Работа инструктором на Буке

найдешь и про вову, и про инструкторов в целом.

Поделиться сообщением

если это тот самый вова который 5 лет назад там работал, то вполне хорошо учит...

цен на то время я непомню... но он сделал мне скидку неплохую за 6 часов учебы...

Изменено пользователем skver

Поделиться сообщением

за 200 грн/час на ПЯ, это он меня должен учить крутить девятку, что б я при приземе руками склон не трогал.Стоимость инструктора на буке теже 200 грн,инструктору идет 30% плюс проценты за накатаные ним часы..ну в любом случае не 200 грн в час...

п.с.Может и знаю человека который загнул эту цену за учебку на ПЯ, но все же это пздц...

Поделиться сообщением

Привіт.

Я шукаю інструктора на ПЯ, сьогодні розмовляв з Вовою, ніби гарний чувак. Назвав ціну 200 грн.\година. За день (5 годин) виходить вже штука, ох =( =)

Може хтось займався з ним? Як враження від викладання, професійно?

Я вже трохи катаюсь і чув, що багато викладачів дають тільки базу, а хотілося би вже попрацювати над виправленням помилок та удосконаленням техніки. Тому шукаю гарного викладача. Бо випробовувати різних особисто з такими цінами дорого.

Може ще кого порадите?

Чи є це адекватною ціною? Скільки беруть інші інструктори?

Вова Хвостов вже більше 6 років працює в ПЯ. досвід - величезний. ти головне постав чітку задачу - "я хочу їздити так-то і так-то. що мені для цього необхідно."

первчити завжди важче та довше, ніж навчити з нуля.

Поделиться сообщением

за 200 грн/час на ПЯ, это он меня должен учить крутить девятку, что б я при приземе руками склон не трогал.Стоимость инструктора на буке теже 200 грн,инструктору идет 30% плюс проценты за накатаные ним часы..ну в любом случае не 200 грн в час...

п.с.Может и знаю человека который загнул эту цену за учебку на ПЯ, но все же это пздц...

ще з минулого сезону у ПЯ розцінки наступні:

- "Олені" 150-200 грн/год

- "Школа сноуборду" (Вова Хвостов і Со.) 200 грн/год

- "Каштани" 200 грн/год

питання у іншому: у скільки ми оцінюємо своє здоровя... можна і під час першого свого спуску гепнутись та мати клопоту +200 грн на лікарів та лікування. а є варіант позайматись з проф інструктором, що на 99% гарантує безпечність та задоволення від катання.

для когось 10 грн великі гроші, а для когось і 10000 "дурниці"... кожен сам для себе вирішує, адже примусу немає

Поделиться сообщением

Dendi, дякую за ціни.

Виходить 200 це щось середнє.

Всяко дешевше ніж 53 євро\година у Австрії.

Поделиться сообщением

Ну вы и шутники !!! А скажите пожалуйста сколько людей которые сами по себе методом проб и ошибок научились катать!?  Если почитаешь литературу сможешь стоять на доске на 2 день!  А дальше как душа пожелает , посмотришь спросишь как делать и тебе всегда расскажут!  Но 200 грн/час на обучение в ПРОТАСЕ !????? ОМГ! За одно занятие не научишься так как к каждому трюку нужна практика, а ходить на занятия месяц, ну или хотя бы 10 дней к ряду, уж извини - чЁт дорАГА !! =) Попробуй сам что не будет получатся спроси на горки у тех у кого получается ... никто и никогда тебе не откажет ....  

Удачи в обучении ! 

Изменено пользователем Fagor

Поделиться сообщением

Ну вы и шутники !!! А скажите пожалуйста сколько людей которые сами по себе методом проб и ошибок научились катать!?  Если почитаешь литературу сможешь стоять на доске на 2 день!  А дальше как душа пожелает , посмотришь спросишь как делать и тебе всегда расскажут!  Но 200 грн/час на обучение в ПРОТАСЕ !????? ОМГ! За одно занятие не научишься так как к каждому трюку нужна практика, а ходить на занятия месяц, ну или хотя бы 10 дней к ряду, уж извини - чЁт дорАГА !! =) Попробуй сам что не будет получатся спроси на горки у тех у кого получается ... никто и никогда тебе не откажет ....  

Удачи в обучении ! 

я сам навчився. роздрукував інструкцію і з нею був на горі. щоб почати впевнено спускатись знадобилось 1,5 сезони (кожні вихідні по 6-8 годин).

а правильно - лише після того, як поспілкувався з Хвостовим, інструкторами слаломістів та перегляду величезної кіпи навчального відео та експериментів. а також уважного спостереження за новачками :al:

коротше кажучи, кожен нехай сам вирішує. я з радістю поділюсь своїм досвідом з починаючими. за поради грошей не беруть, а займатись - це вже інша справа :az:

Поделиться сообщением

тоже подтверждаю что Вова Хвостов отличный иструктор, реально дядька на опыте

Поделиться сообщением

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу